Ingen Gjøvik Marken 2020

 

Det er med tungt hjerte vi må informere om at det ikke blir noe av glade barn, mennesker som koser seg, matglede, dyr, konserter, show, teater, utstillinger, boder, utstillinger og tivoli på Gjøvik Gård i september.

 

Vi både håpet og trodde, i det lengste, at vi skulle klare å gi regionens befolkning etterlengtede og positive opplevelser når vi kom til september. Imidlertid, til tross for mange mange runder med kreativitet, var det ikke mulig å finne mulige løsninger som både ivaretok myndighetenes smittevernregler, opplevelsestilbudet til alle våre besøkende og den økonomiske risikoen. Konklusjonen ble da å hoppe over et år for første gang siden 1870, med unntak av to verdenskriger.

 

Så kan vi som regionens mest tradisjonsrike og største kulturarrangement love alle våre besøkende at vi vil komme sterkt tilbake i 2021, til glede for nye generasjoner av barn, barnebarn, mødre og fedre, bestemødre og bestefedre.

 

Vi synes selvsagt dette også er høyst beklagelig overfor alle våre gode samarbeidspartnere fra lokalt næringsliv, alle dugnadsgjengene fra lokale lag og foreninger og alle utstillere, som med dette mister inntekter i mange millionersklassen.

 

Nå ser vi framover og vi er allerede med planleggingen for 2021, så til alle dere som har kreative, morsomme og spennende aktiviteter som dere vil vise fram, det er bare å ta kontakt.

 

Skulle dere ønske ytterligere informasjon så er det bare å kontakte oss.

 

Med vennlig hilsen

Gjøvik Marken

Med forbehold om endringer i program og eventuelle feil.

KONTAKT OSS

 

+47 970 74 210 (Rune Aasheim/Arrangør)

+47 61 17 42 15 (Markenskontoret*)

 

Eller send mail til rune@gjovikmarken.no

 

*Markenskontoret er åpent tirsdag til fredag fra kl 16.00, og lørdag og søndag fra kl 12.00 under arrangementet.

 

Følg oss på Facebook, Instagram og Snapchat for siste markensnytt, tilbud og konkurranser!

@gjøvikmarken #gjøvikmarken

Tag gjerne dine markensbilder #gjøvikmarken !

SAMARBEIDSPARTNERE

 

 

 

ANSVARLIG ARRANGØR

 

 

 

© Gjøvik-Marken 2020

Dialecta Kommunikasjon AS